Bratislava (12.marca 2010) - Spoločnosť Slovenské cukrovary, ktorá
vyrába
už vyše 100 rokov cukor tej najvyššej kvality, prichádza pred Veľkou nocou s novinkami,
špeciálne určenými na zjednodušenie a zároveň skvalitnenie pečenia
sladkých pochúťok. Každý z nich je spracovaný
starostlivou
receptúrou a najmodernejšou technológiou, každý druh má jedinečnú
a originálnu chuť. Navyše, praktické balenia skrývajú skutočnú
kvalitu pre telo prirodzených a potrebných živín. Výrobky
Slovenských cukrovarov si
môžno kúpiť vo vybraných predajniach Tesco Stores SR a COOP
Jednota.
Veľká noc
je už tradične spätá s bohato obloženým stolom
Pečené i varené
dobroty, domáce koláčiky a slané pochúťky sú neoddeliteľnou
súčasťou ich magickej atmosféry. Aby sa všetky pečené i nepečené
mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin
recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať
na kvalitu použitých ingrediencií. Starostlivo si treba vyberať nielen
čerstvé potraviny ako vajíčka či maslo ale aj také prísady
ako múka, či cukor.
Cukor je ako
jedna zo základných
živín
Cukor je ako jedna zo základných
živín dôležitou prísadou nielen koláčov a rôznych maškŕt,
ale nevyhnutnou súčasťou dennej stravy, pretože zabezpečuje energiu
pre telo a jeho životne dôležité funkcie. Preto je dôležité
dbať na jeho kvalitu.
V prípade, že máte maškrtný
jazýček, ale zo zdravotných alebo iných dôvodov nekonzumujete klasický
cukor, ponúkajú Vám Slovenské cukrovary alternatívu v podobe
Diabetického
cukru. Skvelé chuťové vlastnosti má vďaka 70% fruktózy doplnených
o 30% sorbitu. A keďže je rovnako sladký ako klasický cukor, je
použiteľný
v rovnakých množstvách.
Cukor na posýpanie múčnych jedál,
ktorý sa nevsakuje, ale ostáva krásne biely na povrchu múčnika,
na používanie pohodlný práškový cukor mlynček a prakticky balený
škoricový a vanilkový cukor.
Korunný
cukor na posýpanie múčnych jedál
Korunný cukor na posýpanie múčnych
jedál je v praktickej sklenenej dóze. Vďaka svojej konzistencii sa
nelepí, nepráši a nerozpúšťa dokonca ani na teplých múčnikoch.
Je obohatený o protihrudkujúcu látku. Prázdnu cukorničku však
nevyhadzujte,
môžete ju dopĺňať náhradným balením. Balenie: 200 g cukornička, 400 g náhradné
vrecko
Korunný
cukor práškový - mlynček
Korunný cukor práškový
– mlynček je veľmi praktický výrobok s jednoduchým zaobchádzaním.
Stačí ho otočiť vrchnou časťou dolu a otočiť hlavičku mlynčeka
a Vy dostanete jemný práškový cukor dokonca rovnomerne v tvare špirály
budete mať pocukrované koláče, dezerty a sladké pečivo. Práškový cukor – mlynček
neobsahuje žiadne prídavné látky. Balenie: 250 g cukornička
Korunný cukor škoricový
posýpací
Kryštálový cukor s príchuťou
škorice obohatený o protihrudkujúcu látku sa vynikajúco hodí
na posýpanie sladkých, mliečnych a múčnych jedál. Dodá jemnú
sladkú škoricovú chuť pečivu, dezertom, jogurtom a podobne. Predáva
sa v posýpacej dóze, ktorá uľahčí sladenie a zdobenie. Balenie: 175 g posýpacia dóza
Korunný
cukor vanilkový posýpací
Jemný cukor s príchuťou vanilky
v praktickej dóze je ideálnym pomocníkom v každej kuchyni. Jednoduché
dávkovanie nám umožní prevoňať vanilkovou vôňou pečivo, dezerty,
horúce nápoje, jogurty ale slúži aj na posyp jemných sladkých,
mliečnych a múčnych jedál. Balenie: 175 g posýpacia dóza
Korunný
cukor pre diabetikov
Diabetický cukor obsahuje cukornú
náhradu ako je fruktóza (70 %) a sorbit (30 %). Náš výrobok je
sladký ako štandardný kryštálový cukor a môže byť použitý
v rovnakom pomere.
1 chlebová jednotka = 13,7 g
cukru pre diabetikov
100 g diabetického cukru = 7,3
chlebových
jednotiek
500 g balenie
Viac info na : www.cukrovary.sk alebo www.agrana.sk
Zdroj:
SLOVENSKÉ CUKROVARY
Zdieľajte správu vo Vašej obľúbenej sociálnej sieti: