Najlepší čašníci sa budú učiť správne čapovať

Publikovan: 29.09, 2010    Tma: Heineken Slovensko

Bratislava (29. septembra 2010) - Najväčšia gastro súťaž na Slovensku - súťaž  Najčašník 2010, ktorú organizuje portál obedovat.sk, pozná svojich výhercov. V každom z ôsmich krajov Slovenska odmení generálny partner súťaže spoločnosť Heineken Slovensko päť najlepších čašníkov vecnými cenami a pivom zo svojho produktového portfólia. Osobitnou odmenou pre všetkých štyridsiatich umiestnených je poukážka na absolvovanie špeciálneho školiaceho programu Umenie čapovať, ktorý spoločnosť Heineken Slovensko štartuje začiatkom budúceho roku.  

Zapojilo sa  3250 čašníkov z 1734 reštaurácií na celom Slovensku

Do druhého ročníka súťaže Najčašník sa od polovice júna do polovice septembra zapojilo až 3250 čašníkov z 1734 reštaurácií na celom Slovensku. Tí dostali "palec hore" od svojich priaznivcov na Facebooku až 50 370 - krát. Oproti prvému ročníku to znamená nárast počtu zapojených čašníkov aj reštaurácií približne o polovicu. "Sme veľmi radi, že sme ako generálny partner súťaže Najčašník mohli prispieť k pozitívnemu tlaku na motiváciu obsluhy v gastronomických zariadeniach. Na spokojnosť milovníkov piva totiž významne vplýva okrem ovládania umenia správneho čapovania aj kvalita samotnej obsluhy," hovorí Hana Šimková, manažér pre korporátne vzťahy spoločnosti Heineken Slovensko.  

Najlepší  čašníci z celého Slovenska budú mať zároveň možnosť zlepšiť svoje vedomosti o pive a  jeho čapovaní

Tí najlepší  čašníci z celého Slovenska budú mať zároveň možnosť zlepšiť svoje vedomosti o pive a zručnosti v čapovaní piva prostredníctvom školiaceho programu Umenie čapovať, ktorý štartuje spoločnosť Heineken Slovensko od začiatku budúceho roku, "Hlavnou myšlienkou nášho programu Umenie čapovať je fakt, že dôvodom na objednanie druhého piva je kvalita toho prvého. Ak sa k tomu pridá kvalitná obsluha v podaní tých najlepších čašníkov z celého Slovenska, úspech musí byť zaručený," dodáva H. Šimková.  

Vecné ceny, zlatistý  mok ako aj poukážky na absolvovanie školiaceho programu odovzdala spoločnosť Heineken Slovensko najlepším čašníkom na spoločnej tlačovej konferencii v utorok 28. septembra 2010 za účasti organizátorov, partnerov a zástupcov mesta Bratislava.

O spoločnosti  Heineken Slovensko

Spoločnosť  Heineken Slovensko sa ako líder na slovenskom pivnom trhu dlhodobo snaží o zlepšovanie kvality podávania piva v gastronomických zariadeniach. Pravidelne zabezpečuje tréningy personálu ohľadne skladovania, manipulácie  či správneho čapovania a podávania piva v prevádzkach a zároveň prináša také inovácie v Horeca segmente, akými je napríklad Zlatý Bažant Extra Cold alebo v tomto roku nový systém tankového piva. Do projektu Najčašník 2010 sa Heineken Slovensko zapojil so svojimi šiestimi najvýznamnejšími značkami - Heineken, Zlatý Bažant, Corgoň, Kelt, Krušovice a Starobrno.


Zdroj: Heineken Slovensko

Zdieľajte správu vo Vašej obľúbenej sociálnej sieti: Bookmark and Share Subscribe


Chcete uverejni tto sprvu na Vaej strnke ? Pouite nasledovn kd.

Autor: admin
 

Svisiace odkazy

Hodnotenie lnku

Priemern hodnotenie: 0
Hlasov: 0

Zvote poet hviezdiiek:

Vynikajci
Vemi dobr
Dobr
Priemern
Zl

Monosti

Svisiaca tma

Heineken Slovensko

Vytvoil Webdesign Dra-go.cz

as potrebn k spracovaniu strnky 0.61 seknd